Nu au fost gasite materiale in aceasta categorie!
-----
O seara perfecta

O seara perfecta

Se deschid terasele de vara

 O seara perfecta
Zilele racoroase alterneaza cu zilele in care soarele isi face simtita prezenta, sezonul calduros incepe sa-si intre in drepturi si bineinteles ca vine si intrebarea: unde bem o limonada buna? Unde este cel mai bun frappe in Bucuresti? Unde avem Meniul zilei gustos si ieftin? Va recomandam cateva locuri!

BOLTA RECE
In sezonul cald, piesa de rezistenta a restaurantului Bolta Rece o reprezinta Gradina de vara, unicat in Bucuresti, locul in care va puteti destinde sub cerul liber la umbra a doi arbori seculari, intr-o atmosfera de relaxare si uitare a stresului cotidian.

ELISA DINEI...Natura...luxul suprem
La 20 km de Bucuresti, intr-un cadru natural de exceptie, puteti servi frappe de exceptie puteti admira panorama superba de la terasa restaurantului, iar in curand veti putea sa va bucurati de piscina complexului! Recomandare: Frappe, Cocktail-uri alcoolice si non alcoolice, preparate mediteraneene!

LA GOLDEN BLITZ

O salată proaspata, racoroasa si usoara, numai buna pentru o zi calduroasa?  La Golden Blitz sunteti invitati sa va potoliti foamea, setea, dorul de bunele obiceiuri si vremurile de altadata… La Golden Blitz, toate-s cum le stiti! Terasa cea frumoasa e gata de primit oaspeti! Recomandare: Salate fresh

SABRI PARK
S-A REDESCHIS TERASA DE VARA!
Sunteti invitati intr-o atmosfera relaxanta departe de stresul cotidian, unde puteti savura bunatati din cuptorul pe vatra si va puteti odihni la umbra foisoarelor. Veti simti beneficiile unei zile de relaxare totala in natura!. Recomandari: loc de joaca pentru copii, foisoare racoroase, cuptor pe vatra


Comentarii

- Dacă acționezi cu maturitate și considerație pentru alți utilizatori, ar trebui să nu ai nici o problemă.
- Nu fi neplăcut! Demonstrează și împărtășește informațiile, înțelepciunea și umorul pe care știm că le posezi.
- Ia o parte din responsabilitatea pentru calitatea convorbirilor în care ești participant.

Vă mulțumim!
2018
martie (15)
mai (5)
2017
martie (44)
aprilie (49)
mai (25)
iunie (30)
iulie (23)
august (22)
2016
februarie (109)
martie (114)
aprilie (83)
mai (117)
iunie (101)
iulie (102)
august (93)
2015
mai (7)
iunie (25)
iulie (84)
august (118)

 
Facebook
Google Bookmarks
Twitter
MySpace
Technorati
Yahoo! Bookmarks