Nu au fost gasite materiale in aceasta categorie!
-----
Accident rutier pe DN7 in zona Lesnic din Hunedoara. 3 persoane ranite

Accident rutier pe DN7 in zona Lesnic din Hunedoara. 3 persoane ranite

Aprilie 2017

 Accident rutier pe DN7 in zona Lesnic din Hunedoara. 3 persoane ranite
Un grav accident rutier a avut loc in cursul zilei de marti, 4 aprilie 2017, in jurul orelor 12:30, in zona localitatii Lesnic din Hunedoara.

UPDATE! Accident soldat cu 1 decedat și 4 răniți pe DN 7
Echipajele de descarcerare și prim ajutor ale Detașamentului din Deva și Secției Ilia au acționat pentru salvarea a 5 oameni accidentați în urma unui accident rutier produs pe DN 7, pe raza localității Leșnic.

Cele patru echipaje de pompieri și 3 ale SAJ au găsit la locul impactului dintre două autoturisme, 5 oameni răniți, dintre care unul era încarcerat în mașină, fiindu-i prinse picioarele sub pedalier. Patru dintre răniții neîncarcerați prezentau politraumatisme și fracturi în urma accidentului rutier. Au primit ajutor medical de urgență după care au fost transportați la UPU Deva.

Bărbatul încarcerat, șoferul unuia dintre autovehicule, a fost extras doar după ce elementele componente de caroserie au fost tăiate sau dislocate cu ajutorul echipamentelor de descarcerare. Concomitent cu aceste operațiuni, rănitul politraumatizat și cu fracturi deschise, a fost stabilizat de echipele mixte de salvare alcătuite din pompieri și angajați SAJ.

În ciuda îngrijirilor primite din partea echipajului cu medic al Serviciului de Ambulanță Județean, bărbatul, în vârstă de 65 de ani, a decedat la spital.

Potrivit IPJ Hunedoara, un tânăr în vârstă de 20 de ani, din comuna Dobra, în timp ce conducea un autoturism DN7, în afara localităţii Leşnic, din direcţia Deva-Lugoj, a efectuat o depăşire neregulamentară, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu autoturismul condus de un bărbat în vârstă de 66 de ani, din judeţul Gorj.

În evenimentul rutier a fost implicat şi un autoturism condus de  un bărbat în vârstă de 36 de ani, din judeţul  Caraş Severin, care se deplasa în spatele autoturismului care a produs evenimentul rutier şi care a intrat în coliziune cu respectivul autoturism.

În urma evenimentului rutier a rezultat decesul conducătorului auto de 66 de ani, rănirea  a doi pasageri din autoturismul condus de acesta, precum şi rănirea conducătorului auto de 20 de ani şi a unui pasager din autoturismul condus de tânăr.

Traficul a fost restricţionat aproximativ 2 ore, fiind redirecţionat pe rute ocolitoare.

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală.


Comentarii

- Dacă acționezi cu maturitate și considerație pentru alți utilizatori, ar trebui să nu ai nici o problemă.
- Nu fi neplăcut! Demonstrează și împărtășește informațiile, înțelepciunea și umorul pe care știm că le posezi.
- Ia o parte din responsabilitatea pentru calitatea convorbirilor în care ești participant.

Vă mulțumim!
2018
martie (15)
mai (5)
2017
martie (44)
aprilie (49)
mai (25)
iunie (30)
iulie (23)
august (22)
2016
februarie (109)
martie (114)
aprilie (83)
mai (117)
iunie (101)
iulie (102)
august (93)
2015
mai (7)
iunie (25)
iulie (84)
august (118)

 
Facebook
Google Bookmarks
Twitter
MySpace
Technorati
Yahoo! Bookmarks