Nu au fost gasite materiale in aceasta categorie!
-----
Giurgiu. Cinci accidente rutiere au avut loc in ultimele 24 ore

Giurgiu. Cinci accidente rutiere au avut loc in ultimele 24 ore

Iulie 2016

 Giurgiu. Cinci accidente rutiere au avut loc in ultimele 24 ore
În dimineața zilei de 19.07.2016, în jurul orei 09.00, B. N., un bărbat de 70 ani, din municipiul București, în timp ce conducea autoturismul marca Dacia Duster, pe Drumul Județean 504A, în localitatea Gogoșari, din județul Giurgiu, a acroșat cu roata față dreapta pe R. V., un bărbat de 49 ani, din comuna Gogoșari, județul Giurgiu, pieton aflat pe partea carosabilă, după care a părăsit locul accidentului, fără încuviințarea organelor de poliție și fără a anunța evenimentul rutier, fiind depistat ulterior, în jurul orei 15.00, în municipiul Giurgiu.

În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală a pietonului, care a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Giurgiu pentru efectuarea de investigații de specialitate.
Ambii participanți la trafic au fost testați cu aparatul alcooltest, polițiștii constatând că șoferul nu se afla sub influența băuturilor alcoolice iar pietonul avea o alcoolemie de 0.75 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Polițiștii Biroului Rutier de la Poliția Municipiului Giurgiu au întocmit în cauză un dosar penal în care continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului, fără încuviințarea poliției care efectuează cercetarea locului faptei, de către conducătorul vehiculului implicat într-un accident de circulație.

---

În ziua de 19.07.2016, ora 14.15, P. N., un bărbat de 57 ani, din municipiul Oltenița, județul Călărași, în timp ce conducea un autoturism marca Ford Focus pe un drum de exploatație agricolă de la marginea satului Prundu, la intersecția cu Drumul Național 41, nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism marca Opel Astra, condus regulamentar de S. N., un bărbat de 45 ani, din comuna Prundu, județul Giurgiu, intrând în coliziune frontală cu acesta.
Din coliziune a rezultat avarierea ambelor autoturisme și rănirea ușoară a lui P. S., de 58 ani și M. F., de 11 ani, ambele din municipiul Oltenița, județul Călărași, pasagere în autoturismul marca Ford Focus, care au fost transportate la Spitalul Județean de Urgență Giurgiu pentru acordarea de îngrijiri medicale și efectuarea de investigații.
Ambii participanți conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest, polițiștii constatând că nu se aflau sub influența băuturilor alcoolice și le-au fost recoltate biologice (de sânge) în vederea stabilirii alcoolemiei.
Polițiștii Serviciului Rutier din cadrul I.P.J. Giurgiu au întocmit în cauză un dosar penal în care continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

---

În ziua de 19.07.2016, ora 17.30, D. G., un cetățean polonez de 32 ani, în timp ce conducea un autoturism marca Volkswagen Vento pe Drumul Național 6, în localitatea Ghimpați, județul Giurgiu, din cauza altor preocupări de natura a-i distrage în mod periculos atenția a pierdut controlul asupra autovehiculului, intrând în coliziune cu un stâlp din beton al rețelei de iluminat public și gardul unui imobil.

Din accident a rezultat rănirea ușoară a conducătorului auto și a pasagerului S. R., de 28 ani, cetățean polonez, care au fost transportați la Spitalul Județean de Urgență Giurgiu pentru acordarea de îngrijiri medicale și efectuarea de investigații, fără a fi necesară internarea.
Polițiștii Serviciului Rutier din cadrul I.P.J. Giurgiu au întocmit în cauză un dosar penal în care continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

---

În seara zilei de 19.07.2016, ora 21.40, C. A., un tânăr de 23 ani, din comuna Stănești, județul Giurgiu, în timp ce conducea un autoturism marca Dacia Logan, pe șoseaua București din municipiul Giurgiu, din direcția Primărie către Teatrul Tudor Vianu, la trecerea pentru pietoni din fața Liceului Ion Maiorescu, nu a acordat prioritate de trecere lui L. D., o femeie de 40 ani, din municipiul Giurgiu, pieton ce traversa partea carosabilă pe trecerea pentru pietoni, marcată și semnalizată corespunzător, lovind-o cu partea stânga față a autovehiculului. 
Din accident a rezultat rănirea ușoară a pietonului, care a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Giurgiu pentru acordarea de îngrijiri medicale și efectuarea de investigații.
Ambii participanți conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest, polițiștii constatând că nu se aflau sub influența băuturilor alcoolice și le-au fost recoltate biologice (de sânge) în vederea stabilirii alcoolemiei.
Polițiștii Biroului Rutier de la Poliția Municipiului Giurgiu au întocmit în cauză un dosar penal în care continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

----

La data de 19.07.2016, ora 23.00, R. I., un minor de 16 ani, din comuna Frătești, județul Giurgiu, în timp ce conducea un moped, fără a poseda permis de conducere, pe strada Sfânta Ana, din comuna Frătești, județul Giurgiu, nu a adaptat viteza de deplasare la efectuarea virajului la stânga și a căzut pe partea carosabilă.
Din accident a rezultat rănirea ușoară a conducătorului mopedului, care a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Giurgiu, pentru acordarea de îngrijiri medicale și efectuarea de investigații.
Conducătorul mopedului a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind 0,11 mg/l alcool pur în aerul expirat și i s-au recoltat probe biologice (de sânge) în vederea stabilirii alcoolemiei.


Polițiștii Biroului Rutier de la Poliția Municipiului Giurgiu au întocmit în cauză un dosar penal în care continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.


Comentarii

- Dacă acționezi cu maturitate și considerație pentru alți utilizatori, ar trebui să nu ai nici o problemă.
- Nu fi neplăcut! Demonstrează și împărtășește informațiile, înțelepciunea și umorul pe care știm că le posezi.
- Ia o parte din responsabilitatea pentru calitatea convorbirilor în care ești participant.

Vă mulțumim!
2018
martie (15)
mai (5)
2017
martie (44)
aprilie (49)
mai (25)
iunie (30)
iulie (23)
august (22)
2016
februarie (109)
martie (114)
aprilie (83)
mai (117)
iunie (101)
iulie (102)
august (93)
2015
mai (7)
iunie (25)
iulie (84)
august (118)

 
Facebook
Google Bookmarks
Twitter
MySpace
Technorati
Yahoo! Bookmarks