Nu au fost gasite materiale in aceasta categorie!
-----
Bihor. Politist de frontiera retinut dupa ce a pretins 200 euro mita

Bihor. Politist de frontiera retinut dupa ce a pretins 200 euro mita

Aprilie 2018

 Bihor. Politist de frontiera retinut dupa ce a pretins 200 euro mita

In cursul zilei de joi, 5 aprilie 2018, ofițerii de poliție judiciară ai Direcției Generale Anticorupție (D.G.A.) – Serviciul Județean Anticorupție (S.J.A.) Bihor, în baza ordonanţei de delegare din dosarul penal al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, au pus în executare un mandat de aducere pe numele unui agent de poliție de frontieră, din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Oradea, cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de luare de mită.În fapt, la data de 11.02.2018, o persoană a formulat un denunț telefonic la Inspectoratul General al Poliției de Frontieră Române, în care a semnalat faptul că în cursul zilei de 11 februarie a.c., cu ocazia intrării în România prin Punctul de Trecere al Frontierei Borș, un polițist de frontieră român i-a pretins suma de 200 de euro, din care a achitat 500 de lei, pentru nu i se aplica o sancțiune contravențională și a i se permite intrarea în țară.Imediat, denunțătorul a fost direcționat către D.G.A. – S.J.A. Bihor, denunțul acestuia fiind înaintat spre competentă soluționare Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, unde procurorul desemnat a dispus inițial începerea urmăririi penale in rem pentru săvârșirea infracțiunii de luare de mită. La denunț, persoana în cauză a înaintat o înregistrare audio efectuată cu telefonul mobil a convorbirilor avute cu polițistul de frontieră, din care rezulta că acesta i-a solicitat suma de 200 de euro în scopul menționat. Ca urmare a cercetărilor efectuate de ofițerii D.G.A. – Bihor, în baza delegării procurorului, autorul infracțiunii a fost identificat în persoana unui agent de poliție de frontieră în vârstă de 45 ani.

Totodată, din cercetări, a rezultat că locul în care a fost comisă infracțiunea de luare de mită se află pe teritoriul Ungariei.

Față de suspectul în cauză, procurorul de caz a dispus măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă.


Comentarii

- Dacă acționezi cu maturitate și considerație pentru alți utilizatori, ar trebui să nu ai nici o problemă.
- Nu fi neplăcut! Demonstrează și împărtășește informațiile, înțelepciunea și umorul pe care știm că le posezi.
- Ia o parte din responsabilitatea pentru calitatea convorbirilor în care ești participant.

Vă mulțumim!
2018
martie (15)
mai (5)
2017
martie (44)
aprilie (49)
mai (25)
iunie (30)
iulie (23)
august (22)
2016
februarie (109)
martie (114)
aprilie (83)
mai (117)
iunie (101)
iulie (102)
august (93)
2015
mai (7)
iunie (25)
iulie (84)
august (118)

 
Facebook
Google Bookmarks
Twitter
MySpace
Technorati
Yahoo! Bookmarks