Nu au fost gasite materiale in aceasta categorie!
-----
CFR a dispus o ancheta interna in privinta trenului care a intarziat mai bine de 10 ore

CFR a dispus o ancheta interna in privinta trenului care a intarziat mai bine de 10 ore

Arad - Constanta

 CFR a dispus o ancheta interna in privinta trenului care a intarziat mai bine de 10 ore
Potrivit unui comunicat de presa, conducerea CFR Călători a dispus o anchetă privind situaţia din data de 20 iunie 2016 a defectării locomotivelor trenurilor IR 1822 Arad – Mangalia şi IR 1582 Constanţa – Bucureşti Nord.
După finalizarea acesteia, Comisia de Cercetare va dispune măsurile aferente.


IR  1822:
Din cauza condițiilor și fenomenelor meteo înregistrate în cursul nopții de duminică (19 iunie) spre luni (20 iunie), în zona Petroșani (între Baru Mare și Crivadia), s-a surpat terasamentul firului 2 de circulaţie, iar căderea copacilor în gabaritul căii ferate a dus la întreruperea alimentării cu energie electrică a liniilor de contact şi implicit la întreruperea traficului feroviar.
Până la redeschiderea circulaţiei în condiţii de siguranţă, trenul InterRegio 1822, Arad – Mangalia, a staţionat în Baru Mare, ajungând în Bucureşti Nord cu o întârziere de aproximativ 400 de minute.
Ulterior, în jurul orei 13:45, a fost necesară intervenția cu o locomotivă de ajutor între Fundulea şi Sărulești din cauza unei defecţiuni tehnice la locomotiva inițială. Trenul a plecat de aici cu o întârziere de 126 minute în plus şi a ajuns la Constanţa cu o întârziere totală de 515 minute, iar în Mangalia cu o întârziere de 497 minute.

IR 1582:
Ieri, în jurul orei 13:35 la intrare în stația Cernavodă Pod s-a produs o degajare de fum la locomotiva trenului IR 1582 Constanța – București.
Locomotiva a fost decuplată de la cele 7 vagoane ale trenului şi s-a intervenit promt, degajarea de fum fiind localizată şi întreruptă. Cei aproximativ 326 de pasageri şi personalul de tren (mecanic şi conductori) nu au fost în pericol. Trenul a fost remorcat de o locomotivă de ajutor sosită din Fetești, de unde a plecat cu întârziere de aproximativ 107 minute.

Regretăm situaţia creată şi ne cerem scuze pentru întârzieri. În stația Fetești, angajații feroviari au oferit apă pasagerilor.
De asemenea, au fost asigurate legături către destinaţiile de călătorie pentru toți pasagerii care, din cauza întârzierilor produse, au pierdut trenurile la care aveau bilete.

Precizăm că, în trafic intern, pasagerilor care au bilete/abonamente la trenuri afectate şi nu mai doresc să efectueze călătoria, li se restituie, la cerere, contravaloarea pentru parcursul neutilizat (fie pentru întreaga rută, fie pentru distanța neefectuată din ruta respectivă), conform Regulamentului de transport pe calea ferată şi reglementărilor în vigoare în trafic intern. Mai multe detalii despre condiţiile de restituire a tarifelor de transport  sunt disponibile pewww.cfrcalatori.ro/2482.

În acest moment, pe ruta Bucureşti-Constanţa, se circulă conform graficului de circulaţie, fără întârzieri.


Comentarii

- Dacă acționezi cu maturitate și considerație pentru alți utilizatori, ar trebui să nu ai nici o problemă.
- Nu fi neplăcut! Demonstrează și împărtășește informațiile, înțelepciunea și umorul pe care știm că le posezi.
- Ia o parte din responsabilitatea pentru calitatea convorbirilor în care ești participant.

Vă mulțumim!
2018
martie (15)
mai (5)
2017
martie (44)
aprilie (49)
mai (25)
iunie (30)
iulie (23)
august (22)
2016
februarie (109)
martie (114)
aprilie (83)
mai (117)
iunie (101)
iulie (102)
august (93)
2015
mai (7)
iunie (25)
iulie (84)
august (118)

 
Facebook
Google Bookmarks
Twitter
MySpace
Technorati
Yahoo! Bookmarks