Nu au fost gasite materiale in aceasta categorie!
-----
TAXIURILE DIN ZONA AEROPORTURILOR, VERIFICATE DE POLIŢIŞTI

TAXIURILE DIN ZONA AEROPORTURILOR, VERIFICATE DE POLIŢIŞTI

În numai două ore, au fost verificate aproape 90 de autoturisme

Foto: dcnews.ro TAXIURILE DIN ZONA AEROPORTURILOR,  VERIFICATE DE POLIŢIŞTI
Foto: dcnews.ro
Poliţiştii structurilor teritoriale de poliţie transporturi au acţionat pentru verificarea legalităţii activităţii de taximetrie în zona aeroporturilor internaţionale Henri Coandă Bucureşti, Cluj-Napoca, Timişoara, Bacău şi Iaşi.    
În numai două ore, au fost verificate aproape 90 de autoturisme şi au fost aplicate peste 20 de sancţiuni contravenţionale, pentru abateri de la normele legale care reglementează circulaţia pe drumurile publice şi activitatea de taximetrie şi rent-a-car.

La data de 24 august a.c., sub coordonarea Direcţiei de Poliţie Transporturi din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, poliţiştii au desfăşurat o acţiune în zona aeroporturilor internaţionale Henri Coandă Bucureşti, Cluj-Napoca, Timişoara, Bacău şi Iaşi, pentru verificarea autovehiculelor care efectuează transport în regim de taxi şi rent-a-car.

Activitatea a vizat, în principal, combaterea pirateriei, depistarea persoanelor care practică ilegal taximetria, precum şi a taximetriştilor autorizaţi care nu respectă regulile de tarifare sau standardul calităţii serviciilor prestate.

Pe parcursul a două ore, poliţiştii au verificat 89 de autoturisme, iar în urma neregulilor constatate au aplicat 22 de sancţiuni contravenţionale.

Dintre sancţiunile aplicate, 15 au fost pentru încălcarea normelor privind circulaţia pe drumurile publice şi 2 pentru încălcarea prevederilor Legii nr. 38/2003 privind transportul în regim de taxi şi în regim de închiriere.

Valoarea totală a sancţiunilor contravenţionale aplicate de poliţişti se ridică la 7.745 de lei.

În urma acţiunilor cu caracter preventiv-reactiv, desfăşurate de Poliţia Română pentru creşterea siguranţei transportului public de persoane, s-a constatat o diminuare a numărului de abateri comise în zonele adiacente aeroporturilor.Comentarii

- Dacă acționezi cu maturitate și considerație pentru alți utilizatori, ar trebui să nu ai nici o problemă.
- Nu fi neplăcut! Demonstrează și împărtășește informațiile, înțelepciunea și umorul pe care știm că le posezi.
- Ia o parte din responsabilitatea pentru calitatea convorbirilor în care ești participant.

Vă mulțumim!
2018
martie (15)
mai (5)
2017
martie (44)
aprilie (49)
mai (25)
iunie (30)
iulie (23)
august (22)
2016
februarie (109)
martie (114)
aprilie (83)
mai (117)
iunie (101)
iulie (102)
august (93)
2015
mai (7)
iunie (25)
iulie (84)
august (118)

 
Facebook
Google Bookmarks
Twitter
MySpace
Technorati
Yahoo! Bookmarks