Nu au fost gasite materiale in aceasta categorie!
-----
Un clujean banuit ca ar fi modificat locul producerii unui accident mortal, a fost retinut de politistii rutieri bihoreni

Un clujean banuit ca ar fi modificat locul producerii unui accident mortal, a fost retinut de politistii rutieri bihoreni

Martie 2017

 Un clujean banuit ca ar fi modificat locul producerii unui accident mortal, a fost retinut de politistii rutieri bihoreni
Un clujean bănuit că ar fi modificat locul producerii unui accident mortal, de mărturie mincionoasă şi favorizarea infractorului, reţinut de poliţiştii rutieri bihoreni.

Luni, 13 martie 2017, poliţiştii Serviciului Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor au dispus extinderea urmăririi penale faţă de un bărbat de 28 de ani, din comuna Poieni, judeţul Cluj, bănuit de comiterea infracţiunilor de modificarea locului accidentului, favorizarea infractorului şi mărturie mincinoasă.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii rutieri bihoreni îl bănuiesc pe acesta că vineri, 10 martie a.c., în timp ce se afla în calitate de pasager într-o autoutilitară condusă de un bărbat de 38 de ani, din municipiul Cluj Napoca, judeţul Cluj, care a accidentat mortal un bărbat de 67 de ani, din Aleşd, angajat în traversarea drumului public pe trecerea de pietoni din localitatea Aleşd, pe D.N.1, după producerea accidentului rutier ar fi mutat obiectele din câmpul infracţional, încercând să inducă în eroare poliţiştii. Atât bărbatul de 28 de ani, cât şi conducătorul autoturismului ar fi precizat în declaraţiile făcute poliţiştilor rutieri că accidentul rutier s-ar fi produs la o distanţă de 10-15 metri de trecerea de pietoni.

Poliţiştii Serviciului Rutier au dispus măsura preventivă a reţinerii pentru 24 de ore a bărbatului de 28 de ani, din comuna Poieni, judeţul Cluj. Acesta a fost încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor.

Poliţiştii rutieri continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor şi cauzelor producerii accidentului.


Comentarii

- Dacă acționezi cu maturitate și considerație pentru alți utilizatori, ar trebui să nu ai nici o problemă.
- Nu fi neplăcut! Demonstrează și împărtășește informațiile, înțelepciunea și umorul pe care știm că le posezi.
- Ia o parte din responsabilitatea pentru calitatea convorbirilor în care ești participant.

Vă mulțumim!
2018
martie (15)
mai (5)
2017
martie (44)
aprilie (49)
mai (25)
iunie (30)
iulie (23)
august (22)
2016
februarie (109)
martie (114)
aprilie (83)
mai (117)
iunie (101)
iulie (102)
august (93)
2015
mai (7)
iunie (25)
iulie (84)
august (118)

 
Facebook
Google Bookmarks
Twitter
MySpace
Technorati
Yahoo! Bookmarks