Nu au fost gasite materiale in aceasta categorie!
-----
Accident deosebit de grav pe autostrada A2. O persoana a decedat

Accident deosebit de grav pe autostrada A2. O persoana a decedat

2 camioane si un autoturism au fost implicate intr-un accident la km 45

 Accident deosebit de grav pe autostrada A2. O persoana a decedat
Accident rutier grav pe A2, la kilometrul  45, sens de mers Constanţa - Bucureşti
Două ansambluri rutiere şi un autoturism au fost implicate într-un accident soldat cu decesul unui conducător auto

Pompierii militari din cadrul Secţiei Lehliu Gară au intervenit la locul accidentului cu o autospecială de descarcerare şi o ambulanţă  SMURD

În data de 18. decembrie 2015, ora 01:25, un echipaj de descarcerare şi un echipaj de prim ajutor SMURD din cadrul Secţiei de pompieri Lehliu Gară au fost solicitate prin intermediul 112 – număr unic pentru apeluri de urgenţă, să intervină pe A 2, la km 45, pe sensul de mers Constanţa - Bucureşti, pentru descarcerarea unei persoane  blocate în cabina unui cap tractor, pentru acordarea primului ajutor şi pentru asigurarea tuturor măsurilor de prevenire şi stingere a incendiilor, în urma unui accident rutier grav, în care au fost implicate două ansambluri rutiere compuse din cap tractor şi remorcă (ambele înmatriculate în Constanţa şi un autoturism înmatriculat în Bucureşti).

La sosirea echipajelor de intervenţie la locul accidentului, un autoturism se afla în afara părţii carosabile, conducătorul acestuia, Ionuţ C., în vârstă de 33 de ani,  fiind conştient şi fără leziuni, iar la aproximativ 300 de metri distanţă de acesta, două ansambluri rutiere intrate în coliziune (unul în spatele celuilalt).

În urma accidentului, conducătorul auto al unuia dintre ansamblurile rutiere (cel din spate), Cătălin B., în vârstă de 22 de ani, era încarcerat în cabina capului tractor şi prezenta leziuni severe, incompatibile cu viaţa.

Pompierii militari încadraţi pe autospeciala de descarcerare au intervenit timp de aproximativ 50 de minute pentru descarcerarea persoanei şi după extragerea acesteia din vehicul au predat-o echipajelor de prim ajutor sosite la locul intervenţiei.

Din nefericire, bărbatul în vârstă de 22 de ani, prezenta traumatisme foarte severe, cu erupţie de materie cenuşie şi nu s-a mai putut face nimic pentru acesta.

Conducătorul auto al celui de-al doilea ansamblu rutier implicat în accident, Mihai T., în vârstă de 34 de ani, era conştient şi nu prezenta traumatisme.

Circulaţia pe A 2, a fost întreruptă pe sensul de mers Constanţa – Bucureşti, calea II,  în intervalul orar 01.40 – 03.20, fiind redeschisă ulterior cu restricţie de viteză, pe o singură bandă de mers.

Echipajele de intervenţie au acţionat pentru deconectarea bornelor acumulatorilor de la capul tractor grav avariat, pentru a preîntâmpina declanşarea unei situaţii de urgenţă.

Pompierii au asigurat la locul intervenţiei până la ora 05.25, intervenind pentru degajarea şi spălarea carosabilului împreună cu reprezentanţii C.N.A.D.N.R.. 

Pentru degajarea carosabilului, la ora 05:00 a sosit la locul accidentului o automacara de mare tonaj pentru tractarea celor două ansambluri rutiere.Comentarii

- Dacă acționezi cu maturitate și considerație pentru alți utilizatori, ar trebui să nu ai nici o problemă.
- Nu fi neplăcut! Demonstrează și împărtășește informațiile, înțelepciunea și umorul pe care știm că le posezi.
- Ia o parte din responsabilitatea pentru calitatea convorbirilor în care ești participant.

Vă mulțumim!

Traian Gheorghe ONCIU

Cum s-a produs accidentul ? Cauza ? Cine-i vinovat ? Aceste detalii lipsesc...
0
2018
martie (15)
mai (5)
2017
martie (44)
aprilie (49)
mai (25)
iunie (30)
iulie (23)
august (22)
2016
februarie (109)
martie (114)
aprilie (83)
mai (117)
iunie (101)
iulie (102)
august (93)
2015
mai (7)
iunie (25)
iulie (84)
august (118)

 
Facebook
Google Bookmarks
Twitter
MySpace
Technorati
Yahoo! Bookmarks