Nu au fost gasite materiale in aceasta categorie!
-----
30.000 de cetatenii straini au petrecut, in acest sfarsit de saptamana, in municipiul Cluj, la Untold Festival

30.000 de cetatenii straini au petrecut, in acest sfarsit de saptamana, in municipiul Cluj, la Untold Festival

August 2016

foto: MAI - Inspectoratul General pentru Imigrări 30.000 de cetatenii straini au petrecut, in acest sfarsit de saptamana, in municipiul Cluj, la Untold Festival
foto: MAI - Inspectoratul General pentru Imigrări
Muzica de calitate, buna dispoziţie şi ospitalitatea românilor au fost câteva repere pe care străinii le-au avut în vedere când au ales România.

În acest context, poliţiştii Inspectoratului General pentru Imigrări–Serviciul pentru Imigrări al judeţului Cluj au fost prezenţi la datorie şi au făcut parte din dispozitivul M.A.I., special constituit pentru acest eveniment.

Astfel, în cele patru zile de festival, poliţiştii de Imigrări au avut misiunea de a preveni încălcarea normelor legale din domeniul de competenţă. De asemenea, poliţiştii au participat, în sistem integrat, la acţiuni comune alături de celelalte forţe M.A.I., pentru prevenirea oricăror fapte antisociale și identificarea în regim de urgență a cetățenilor străini, care ar fi putut să comită asemenea fapte, precum și în luarea măsurilor ce se impun în vederea asigurării un climat de siguranţă publică.

Evenimentul a fost tratat cu maximă atenţie din partea inspectorului general al I.G.I., chestor principal de poliție Vasile Viorel, care a mobilizat, pentru această activitate, întreaga resursă umană şi logistică disponibilă a Serviciului pentru Imigrări Cluj. Poliţiştii de Imigrări clujeni au fost o prezenţă activă şi permanentă în zona interioară a festivalului, zonele adiacente, precum și în zona Pieței Unirii acolo unde era amplasată o scenă cu acces liber.

De menţionat, este faptul că pe întreaga perioadă a desfășurării festivalului nu au fost înregistrate evenimente deosebite comise de către cetățenii străini. La îndeplinirea cu succes a misiunii încredinţate au contribuit atât structurile implicate cât şi locuitorii municipiului Cluj cărora le mulţumim.


Comentarii

- Dacă acționezi cu maturitate și considerație pentru alți utilizatori, ar trebui să nu ai nici o problemă.
- Nu fi neplăcut! Demonstrează și împărtășește informațiile, înțelepciunea și umorul pe care știm că le posezi.
- Ia o parte din responsabilitatea pentru calitatea convorbirilor în care ești participant.

Vă mulțumim!
2018
martie (15)
mai (5)
2017
martie (44)
aprilie (49)
mai (25)
iunie (30)
iulie (23)
august (22)
2016
februarie (109)
martie (114)
aprilie (83)
mai (117)
iunie (101)
iulie (102)
august (93)
2015
mai (7)
iunie (25)
iulie (84)
august (118)

 
Facebook
Google Bookmarks
Twitter
MySpace
Technorati
Yahoo! Bookmarks