Nu au fost gasite materiale in aceasta categorie!
-----
Sibiu. 400 de sportivi din 41 de tari la Campionatul Mondial de Karate Kyokushin

Sibiu. 400 de sportivi din 41 de tari la Campionatul Mondial de Karate Kyokushin

27-28 mai 2017, la Sala Transilvania din Sibiu

 Sibiu. 400 de sportivi din 41 de tari la Campionatul Mondial de Karate Kyokushin
Sibiul va găzdui cea de-a cincea ediţie a Campionatului Mondial de Karate Kyokushin. Competiția va reuni 400 de sportivi din 41 de țări. Evenimentul va avea loc în perioada 27-28 mai 2017, la Sala Transilvania din Sibiu și este organizat de Clubul Sportiv Hirsch sub patronajul Federaţiei Internaţionale de Karate (IFK). Acțiunea este cofinanțată de Consiliul Local Sibiu prin Primăria Municipiului Sibiu și de Consiliul Județean Sibiu.

Primul campionat mondial din Sibiu

Sibiu este primul oraş din Europa de Est care găzduieşte o ediţie de campionat mondial organizat de IFK, după Valencia şi Londra. Peste 40 de ţări îşi vor trimite delegaţii sportive la acest eveniment relevant pentru lumea artelor marţiale, aducând vizibilitate internaţională oraşului şi recunoaştere pentru susţinerea şi dezvoltarea sportului de performanţă. Turneul va fi promovat atât la nivel naţional, cât şi internaţional, atât în presa generalistă, cât şi în cea de specialitate, şi va fi transmis online.

Această a cincea ediţie aduce o noutate în seria evenimentelor de acest tip şi anume includerea grupelor de juniori (U18) în categoriile participante. Astfel, tinerii sportivi au posibilitatea de a-şi testa pregătirea la cel mai înalt nivel posibil, de a învăţa şi de a face schimb de experienţă cu colegii din celelalte ţări. Este o oportunitate unică, atât pentru sportivii sibieni, cât şi pentru colegii lor din celelalte cluburi româneşti, de a participa alături de campioni mondiali la o competiţie de anvergură internaţională.

Cel mai puternic karate

Ediţia precedentă a Campionatului Mondial de Karate Kyokushin a avut loc la Londra, în 2013. Karate Kyokushin, stilul care stă la baza acestui turneu mondial, este „cel mai puternic karate”, fiind considerat cel mai dur sport din lume. Competiţiile se desfăşoară după un sistem de luptă full contact (knockdown), în care sportivii îşi pot folosi forţa 100%, fiind interzise tehnicile letale. Câştigătorul este desemnat prin knockout sau în baza punctajului obținut la finalul luptei.

Această a cincea ediţie găzduită de Sibiu se adresează atât adulţilor, cât şi juniorilor, fiind pentru prima dată când aceste categorii sunt reunite într-un singur turneu şi reprezintă o oportunitate de a promova sportul de performanţă în rândul tinerilor. Sunt cofirmate deja delegaţii sportive din peste 41 de ţări, fiecare având posibilitatea de a participa cu câte doi sportivi pe categorie. România, ca ţară organizatoare, are posibilitatea de a-şi înscrie câte patru atleţi pe categorie.Comentarii

- Dacă acționezi cu maturitate și considerație pentru alți utilizatori, ar trebui să nu ai nici o problemă.
- Nu fi neplăcut! Demonstrează și împărtășește informațiile, înțelepciunea și umorul pe care știm că le posezi.
- Ia o parte din responsabilitatea pentru calitatea convorbirilor în care ești participant.

Vă mulțumim!
2018
martie (15)
mai (5)
2017
martie (44)
aprilie (49)
mai (25)
iunie (30)
iulie (23)
august (22)
2016
februarie (109)
martie (114)
aprilie (83)
mai (117)
iunie (101)
iulie (102)
august (93)
2015
mai (7)
iunie (25)
iulie (84)
august (118)

 
Facebook
Google Bookmarks
Twitter
MySpace
Technorati
Yahoo! Bookmarks