Nu au fost gasite materiale in aceasta categorie!
-----
Veste buna pentru fanii filmelor. Se redeschide cinematograful in aer liber din Herastrau

Veste buna pentru fanii filmelor. Se redeschide cinematograful in aer liber din Herastrau

Din 7 Iulie 2017

Accesul publicului în cadrul evenimentului CineParK este gratuit. Veste buna pentru fanii filmelor. Se redeschide cinematograful in aer liber din Herastrau
Accesul publicului în cadrul evenimentului CineParK este gratuit.

Primăria Capitalei, prin creart – Centrul de Creație, Artă și Tradiție, redeschide în perioada 7 iulie – 6 august 2017, cinematograful în aer liber – CineParK în Parcul Herăstrău, intrarea Charles de Gaulle.Aflat la cea de-a cincea ediție, CineParK este un spațiu dedicat oamenilor care caută neconvenționalul și care preferă să își petreacă timpul în aer liber, fiind o alternativă gratuită și accesibilă la cinematograful clasic.

Astfel, timp de 5 weekenduri, bucureștenii au la dispoziție un program ce va include aproximativ 30 de filme de referință, aparținând tuturor genurilor cinematografice. Vor fi proiectate pe un ecran în aer liber, filme artistice de acțiune, dramă, mister, fantezie, comedie, thriller și aventură în fiecare vineri, sâmbătă și duminică, începând cu ora 20:30. „Fast and Furious", „What Happens in Vegas", „The King's Speech", „Midnight in Paris", sunt doar câteva dintre proiecțiile care vor avea loc în ediția 2017.


Copiii sunt așteptați cu filme de animație în fiecare vineri, sâmbătă și duminică de la ora 19:00.  Aceștia vor putea urmări filme precum „The Secret Life of Pets", „The Aristocats", „Finding Dory", „Frozen", „Pete's Dragon" și multe altele.

În Parcul Herăstrău – intrarea Charles de Gaulle, va fi amenajată și o zonă de relaxare, în care spectatorii vor putea sta pe iarbă, pături sau pe scaune, alături de familie şi prieteni, iar în zona lounge publicul va putea achiziționa gustări și băuturi răcoritoare pe tot parcursul filmelor.

Conceptul evenimentului de ,,cinema în aer liber" oferă publicului o experiență cinematografică autentică, unde plăcerea vizionării unor filme de excepție se împletește cu bucuria de a petrece o seară în parc, departe de agitația orașului, alături de prieteni și de familie.

Accesul publicului în cadrul evenimentului CineParK este gratuit.


Comentarii

- Dacă acționezi cu maturitate și considerație pentru alți utilizatori, ar trebui să nu ai nici o problemă.
- Nu fi neplăcut! Demonstrează și împărtășește informațiile, înțelepciunea și umorul pe care știm că le posezi.
- Ia o parte din responsabilitatea pentru calitatea convorbirilor în care ești participant.

Vă mulțumim!
2018
martie (15)
mai (5)
2017
martie (44)
aprilie (49)
mai (25)
iunie (30)
iulie (23)
august (22)
2016
februarie (109)
martie (114)
aprilie (83)
mai (117)
iunie (101)
iulie (102)
august (93)
2015
mai (7)
iunie (25)
iulie (84)
august (118)

 
Facebook
Google Bookmarks
Twitter
MySpace
Technorati
Yahoo! Bookmarks