Nu au fost gasite materiale in aceasta categorie!
-----
Incendiu cu victima in judetul Calarasi. O fetita in varsta de un an si doua luni a decedat

Incendiu cu victima in judetul Calarasi. O fetita in varsta de un an si doua luni a decedat

Sat Nicolae Bălcescu, comuna Alexandru Odobescu

A lăsat nesupravegheată o lumânare aprinsă în dormitorul locuinţei Incendiu cu victima in judetul Calarasi. O fetita in varsta de un an si doua luni a decedat
A lăsat nesupravegheată o lumânare aprinsă în dormitorul locuinţei
Pompierii militari din cadrul Detaşamentului Călăraşi au intervenit pentru lichidarea incendiului timp de aproximativ o oră şi 55 de minute
Potrivit primelor cercetări efectuate de către pompieri la faţa locului, se pare că incendiul a fost posibil din cauza neglijenţei proprietarei, care a lăsat nesupravegheată o lumânare aprinsă în dormitorul locuinţei


În data de 05.11.2015, ora 19.36, pompierii militari din cadrul Detaşamentului Călăraşi au fost solicitaţi să acţioneze pe raza localităţii Nicolae Bălcescu (comuna Alexandru Odobescu), pe strada Primăriei, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o locuinţă, proprietate individuală, aparţinând lui Sergiu G.

La sosirea echipajului de stingere, incendiul se manifesta mocnit, cu mult fum, la nivelul unui dormitor al locuinţei, pentru stingerea acestuia acţionând iniţial pompieri din cadrul Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă  al localităţii.

Pompierii militari din cadrul Detaşamentului Călăraşi s-au deplasat la această intervenţie cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, de capacitate mărită, acţionând pentru lichidarea incendiului, timp de aproximativ o oră şi 55 minute.

Pe timpul executării recunoaşterii pompierii militari au descoperit în dormitorul locuinţei o victimă carbonizată, Mariana G., o fetiţă în vârstă de un an şi două luni.

Mama fetiţei, Florenţa P., în vârstă de 41 de ani, în încercarea de a intra în casă pentru a-şi salva fetiţa, a suferit arsuri de gradul I şi II pe aproximativ 15 % din suprafaţa corpului, la nivelul feţei, membrelor superioare şi toracelui.

Aceasta a primit îngrijiri din partea paramedicilor SMURD, după care a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgenţă a Spitalului din Călăraşi.         

Potrivit primelor cercetări efectuate de către pompieri la faţa locului, se pare că incendiul a fost posibil din cauza neglijenţei proprietarei, care a lăsat nesupravegheată o lumânare aprinsă în dormitorul locuinţei.

Această lumânare, care ar fi fost folosită la iluminarea locuinţei, ar fi căzut peste  materiale textile, iar acestea au luat foc şi arderea s-a extins cu repeziciune în toată încăperea în care se afla şi fetiţa du numai un an şi două luni.

Trebuie menţionat că respectiva casă nu era branşată la reţeaua de electricitate a localităţii.

În urma incendiului au ars: acoperişul casei pe o suprafaţă de circa 15 metri pătraţi, aproximativ 30 de kg materiale textile, elemente de mobilier şi tocurile din lemn ale uşilor şi ferestrelor, valoarea pagubelor fiind estimată în acest caz la suma de aproximativ 20.000 lei.Comentarii

- Dacă acționezi cu maturitate și considerație pentru alți utilizatori, ar trebui să nu ai nici o problemă.
- Nu fi neplăcut! Demonstrează și împărtășește informațiile, înțelepciunea și umorul pe care știm că le posezi.
- Ia o parte din responsabilitatea pentru calitatea convorbirilor în care ești participant.

Vă mulțumim!

Dorin

Nenorocita aia betiva este o iresponsabila si trebuie sa raspunda penal pentru moartea copilului
0
2018
martie (15)
mai (5)
iulie (2)
august (1)
2017
martie (44)
aprilie (49)
mai (25)
iunie (30)
iulie (23)
august (22)
2016
februarie (109)
martie (114)
aprilie (83)
mai (117)
iunie (101)
iulie (102)
august (93)
2015
mai (7)
iunie (25)
iulie (84)
august (118)

 
Facebook
Google Bookmarks
Twitter
MySpace
Technorati
Yahoo! Bookmarks